MEDISINDAMENE 2013
Tilbake til &apning;ssiden


BEVEGELSERBilde til UNPLUGGEDUNPLUGGED


Fem hardcore gamere må legge fra seg konsoll og tastatur, og hive seg ut i en verden som er tøffere og mer utfordrende enn den de er vant til fra skjermen hjemme. Nå er animasjoner og grafikk erstattet med den fysiske virkeligheten - med stål, betong, kjøtt og blod.

En dag dukker det opp en melding på pc hjemme hos gamerne. Den mystiske avsenderen kaller seg Leopold X. Han ber om hjelp til å finne en svært verdifull diamant - Desideria. For å klare oppdraget, må gamerne handle like smart, kjapt og strategisk som i dataspill, og i tillegg bruke armer og bein. De må kjempe seg gjennom et farefullt område, overvinne fiender og løse krevende oppgaver på veien mot «Desideria», som er gjemt innerst i et gruveanlegg, beskyttet av alarmer, ild og en nådeløs vakt.

TV2 ZEBRA ONSDAG 7. MAI KL. 21.30.

Bilde til BARN INGEN ADGANG!BARN INGEN ADGANG!


Januar-mars 2014: nye opptak på Barn Ingen Adgang! Selda, PK og Håvard skal nå herje løs i klasserommene på gamle Ankerskogen vgs på Hamar. Sesong 2 blir 11 nye elleville episoder. Så alle på Hamar må tåle at det smeller litt i ny og ne!
Regi: Rune Sæterstøl og Pål Bratås
Prosjektleder: Marte Mørkved-Romstad
Bilde til EXTRA-MIDLER TIL TV-PROSJEKTEXTRA-MIDLER TIL TV-PROSJEKT


Prosjektet med arbeidstittelen “Klart vi kan!” fikk 500.000,- i støtte fra Extrastiftelsen. Dette gir primus motor Vidar Alberti og regissør Sverre Galgum ny giv i prosjektet, der vi kobler frivilligheten i idrettslag i regionen med “funkiser” som vil teste ut ulike idrettsgrener.
Utvikling/regi: Sverre Galgum
Prosjektleder: Vidar Alberti
Bilde til MEDISINDAMENEMEDISINDAMENE


«Medisindamene» er historien om Sudha og Solvor, og deres spektakulære ekspedisjon til «det glemte» Himalaya.

Dette er fortellingen om fattigjenta fra Kathmandu som ble lege mot alle odds, og om sykepleieren som elsker fjellklatring. Sammen har de prosjektet «Medical Aid Mountaineering» - en tre ukers fottur gjennom sherpaenes rike for å drive helsearbeid. Ideen er å gi noe tilbake til det gjestmilde folket som bistår klatrere og fotturister som kommer til deres trakter.

Det blir en reise med skarpe kontraster – rik/fattig, øst/vest og det lille mennesket mot den overveldende naturen. Noe helsetilbud for folk i de fjerntliggende landsbyene finnes ikke. Sykdommer som lett kan behandles av leger kan bli fatale. Etter en strabasiøs tur gjennom storslått natur, ender damene opp ved foten av Pang Puche, et hittil ubesteget fjell på nesten 7000 meter. Solvor vil prøve å ta seg til topps sammen med to av Norges mest erfarne klatrere. Plutselig skjer det som alle klatrere frykter mest!.

Sendes på NRK1 søndag 18.5. kl. 20.55.
Vår logo vektorisert